Gode tilbud fra Erling Christensen Møbler A/S

   

Den originale Lyngby vase
Den smukke originale Lyngby vase fra Porcelænsfabrikken Danmark - Lyngby Porcelæn. 

Gratis fragt i hele Danmark

 

 

Markise til terrassen
Vi har et stort udvalg af kassette markiser. Stof i mange farver og nuancer. Vi har også gardiner, persienner, rullegardiner og plisségardiner.

Husk, at vi har gratis opmåling og fragt!

 

 

Havemøbler
Her finder du alt inden for havemøbler, sofaer, stole og borde. Mange forskellige stilarter i træ og vedligeholdelsesfrie materialer.

Husk, at vi har gratis levering!

 

   

Reoler, skænke og vitriner
Vi har et bredt udvalg af reoler, skænke og vitriner fra Rimme, Mistral, Klim, Skovby og mange flere

 

 

Sovesofaer til Teenageren
Vores afdeling med sovesofaer har hele sortimentet fra Innovation. Vi har alle de nye modeller - til de helt rigtige priser.

Stort udvalg - store besparelser!

 

Kvalitetssenge
Vi forhandler Auping, Tempur, Wonderland og mange flere spændende mærker. Stort udvalg af topmadrasser, dyner, puder og dyne- og pudebetræk

Husk, at vi har EC-prisgaranti!Din tilfredshed tæller

Hjælp os med at blive bedre ved at give din oplevelse og mening til kende - og deltag samtidigt i vores månedskonkurrence om et gavekort på 1.000,- kr. til vores butikker. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores tilfredsheds-spørgeskema her på siden.
 

Mød os på Facebook

Mød os på FacebookVi har taget skridtet og åbnet en Facebook side. På vores Facebook-side vil du bl.a. kunne deltage i konkurrencer, men også følge med i hvilke arrangementer vi afholder samt hvilke specialtilbud vi har i en given periode. Klik på logoet til højre og bliv ven med os.

 

     

Erling Christensen Møbler a/s | Hørmestedvej 342 - 9870 Sindal | Tlf: +45 98 93 61 55 | Fax: +45 98 93 69 55 | E-mail: info@ecmh.dk

Handelsbetingelser for webhandel | CVR.: 75 08 25 17 | Google+ | Facebook

Ultimate Web