Møbler, tæpper, isenkram, tøj m.m.

Mere om Erling Christensen Møbler A/S

Danmarks største udvalg til de bedste priser!

EC pris - en pris der holderVelkommen i ét af Danmarks største bolighuse. Vi har markedets største udvalg til de bedste priser, og så har vi altid fri levering i hele Danmark! Søg inspiration til hele boligen her på hjemmesiden. Besøg vores butikker og få personlig betjening og en god købsoplevelse.

Se mere om vores store udvalg i vores produkt-katalog, som indeholder et lille udsnit af vores sortiment og produkter fra butikken. Under Nem finansiering kan du også læse om finansieringsmuligheder samt beregne og ansøge om finansiering.

 

Din tilfredshed tæller

Hjælp os med at blive bedre ved at give din oplevelse og mening til kende - og deltag samtidigt i vores månedskonkurrence om et gavekort på 1.000,- kr. til vores butikker. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores tilfredsheds-spørgeskema her på siden.
 

Mød os på Facebook

Mød os på FacebookVi har taget skridtet og åbnet en Facebook side. På vores Facebook-side vil du bl.a. kunne deltage i konkurrencer, men også følge med i hvilke arrangementer vi afholder samt hvilke specialtilbud vi har i en given periode. Klik på logoet til højre og bliv ven med os.
 

Job hos Erling Christensen Møbler

Er du én af vores nye kollegaer/elever? Se mere her.
 

Har du en reklamation?

Vi forsøger hele tiden at optimere vores service. Sidste tiltag er på after-sales service. Har du en reklamation eller mangler der noget? Følg venligst linket til vores reklamationsside.

     

Erling Christensen Møbler a/s - Hørmestedvej 342 - 9870 Sindal - Tlf: +45 98 93 61 55 - Fax: +45 98 93 69 55 - E-mail: info@ecmh.dk

Handelsbetingelser for webhandel - CVR.: 75 08 25 17 - Google+

Ultimate Web